• Dan pričnemo na mestni tržnici.

    Dan pričnemo na mestni tržnici.

  • Saj nam je mar kaj jeste.

    Saj nam je mar kaj jeste.

  • Domače testenine.

    Domače testenine.

  • Sveže ribe iz lokalne ribarnice.

    Sveže ribe iz lokalne ribarnice.

  • Sladke pregrehe.

    Sladke pregrehe.

  • Slovenska hrana, oblikovana skozi zgodovino.

    Slovenska hrana, oblikovana skozi zgodovino.

  • Iz šefove domišljije ...

    Iz šefove domišljije ...

  • ... na vaš krožnik.

    ... na vaš krožnik.

  • V prijetnem vzdušju.

    V prijetnem vzdušju.

Košček slovenskega kulinaričnega srca.

Na obrežju Ljubljanice, nasproti mestne tržnice.

Verjamemo v

Verjamemo v

lokalno in svežo hrano.

Pripravljeno s strastjo in spoštovanjem.

Povezani smo

Povezani smo

z lokalnimi dobavitelji.

Poln krožnik

Poln krožnik

lokalne zgodovine.

Šefov izbor

Novosti ...

Tartufi v sezonski družbi

Tartufi v sezonski družbi

Divji šparglji, jajca in tartufi.
Telečji tomahawk

Telečji tomahawk

Telečji tomahawk, sveži šparglji in krompir.
Alla chitarra špageti

Alla chitarra špageti

Čemaž, škampi in alla chitarra špageti.

Meni

Samo kanček iz domišljije našega šefa.

Marinirana hobotnica

Marinirana hobotnica z olivami, konkasejem paradižnika in kaprami

Tatar dimljenega lososa

Tatar dimljenega lososa s hrenovo kremo, domačo vloženo peso in lososovim kaviarjem

Krompirjeva kremna juha s črnimi tartufi

Krompirjeva kremna juha s črnimi tartufi

Juha iz pečene paprike s kraljevo kozico in praženimi mandlji

Juha iz pečene paprike s kraljevo kozico in praženimi mandlji.

Črn raviol in buzara

Črn raviol, nadevan s kraljevimi kozicami in šampinjoni na rdeči buzari.

Bivolja mozzarella v ovoju pršuta

Bivolja mozzarella v ovoju pršuta na rukolinem šopku z domačim baziličnim pestom.

Domači ajdovi krapi

Domači ajdovi krapi z nadevom jurčkov in tartufov v porovi omaki z gamberi in ostružki parmezana.

Rezanci MOST

Rezanci s piščancem, zeleno papriko, praženimi pinjolami in domačim baziličnim pestom.

Piščanec s črnim tartufom

Polnjene piščančje prsi z gomoljno zelenjavo in mladim sirom na pire krompirju s črnimi tartufi ob brstičnem ohrovtu.

Jagnječji konfit

Konfit jagnječje krače z zeliščno skorjico, na pečeni slovenski polenti iz bele koruze, s kremo rdečega zelja in omako viljamovke.

Telečji T-bone

Telečji T-bone na pečenem krompirju z mediteransko zelenjavo in omako dimljenih paradižnikov.

Black angus ramstek

Black angus ramstek na pikantni peperonati z rdečim fižolom in gorčičnim oljem.

Hobotnica z žara

Hobotnica z žara na pečenem krompirju in mediteranski zelenjavi.

File postrvi z bučo

File postrvi z bučno skorjico na bučnem pireju s koromačevo kremo in brstičnim ohrovtom.

Solata MOST

Kodrasta solata, popečeni ostrigarji in pikantni trakovi govejega fileja, češnjev paradižnik, zeliščna skuta, balzamična čebulica, bučni preliv z ribezovim kisom.

Solata kodravka

Kodrasta solata, krhlji jabolka in hruške, suhi paradižnik, orehi, feta sir in grozdje.

Lešnikov souflee

Lešnikov souflee z vanilijevim sladoledom in gelom mandarine.

Bučni parfait

Bučni parfait z vanilijevo kremo in bučnim oljem.


Celoten meni z vinsko karto

Vaši trenutki

Radi si ogledamo vašo ljubezen. Označite nas: @restavracija_most


restavracija_most
Today's lunch suggestion: "Sea bass with spinach«... grilled sea bass on potatoes with young spinach, olives and cherry tomatoes... Delicious!👌🏻🐟 #restaurant #bestrestaurant #wheretoeat #ljubljana #visitljubljana #petkovskovonabrezje #restaurantmost #mostrestaurant #food #foodie #foodlover #foodporno #welovetoeat #olives #bass #lunchtime #instafood #foodporno #fish #eatinghealthy #foodstagram #healthymeals #healthyfood #seafood
restavracija_most
Our today's choice: Ričota with octopus and shrimps... pearl barley risotto with octopus, shrimps, capers and olives... 🔝🤣🐙 #pearlbarley #risotto #octopus #shrimps #capers #olives #restaurant #bestrestaurant #wheretoeat #ljubljana #visitljubljana #petkovskovonabrezje #restaurantmost #mostrestaurant #food #foodie #foodlover #foodporno #welovetoeat

Rezerviraj

Rezervirajte mizo in pošljite povpraševanje.

Napačen vnos.
Napačen vnos.
Napačen vnos. Dovoljene so samo številke.
Napačen vnos.
Napačen vnos. Prosimo, pravilno vnesite veljaven e-mail naslov.
Napačen vnos. Dovoljene so samo številke in znaki.
  • Dobrodošli

    Nahajamo se poleg Mesarskega mostu nasproti ljubljanske tržnice.
    Samo kratek sprehod od PH Kapitelj, PH Kongresni trg in Prešernovega trga.

    Restavracija Most

    Petkovškovo nabrežje 21,
    Ljubljana, Slovenia
    E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
    Telefon: +386 (0)1 232 81 83

    Odpiralni čas:

    Od ponedeljka do sobote: 11h - 23h
    Nedelje in prazniki: 12h - 22h

Odpiralni čas

Od ponedeljka do sobote: 11h - 23h
Nedelje in prazniki: 12h - 22h

O nas

Obožujemo naš košček slovenskega kulinaričnega srca. Želimo ga deliti z vami.


Petek, 119. 5. 2017

Kosilo od 11:00 - 15:00
Cena: 9,9 €
  • Juha
    • goveja z zakuho
    • ohrovtova kremna juha
  • Glavna jed
    • Piščančji file s sirovo omako ob skutnih štrukljih z drobnjakom
    • Istrski fuži s hobotnico, porom, rdečo papriko ter pestom suhega paradižnika
  • Mala solata

  • Solatni krožnik:
    • z govejimi trakovi šampinjoni, rdečo papriko, balzamično čebulico, mladim sirom ter prelivom bučnega olja in ribezovega kisa